ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ – INVIART ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ website
ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΓΑΜΟΥ & ΒΑΠΤΙΣΗΣ Προσκαλέστε φίλους & Συγγενείς με ΣΤΥΛ!! ΝΕΟ!!!

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Μπορώ να παραγγείλω μεσώ τηλεφώνου ;

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, δέχεται μόνο παραγγελίες μέσα από το site μας. (για αποφυγή λάθους και παρεξηγήσεων) Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να ολοκληρώσετε την παραγγελίας σας μέσα από το site μας καλώντας στο: 693 189 4678 – Εξυπηρέτηση Πελατών

Υπάρχει έντυπος κατάλογος των προϊόντων ;

Το κατάστημά μας δεν διαθέτει έντυπους καταλόγους. Όλα τα προϊόντα μας εμφανίζονται στο ηλεκτρονικό κατάστημά μας αναλυτικά. 

Πως μπορώ να ενημερωθώ για την διαθεσιμότητα των προιόντων.

Όλα τα προϊόντα που εμφανίζονται στο ηλ. κατάστημά μας είναι διαθέσιμα. Άν για κάποιο λόγο κάποιο προϊόν δεν είναι διαθέσιμο τότε σας ενημερώνουμε έγκαιρα μέσα σε διάστημα 48 ωρών.

Ποιός είναι ο χρόνος προετοιμασίας της παραγγελίας μου.

Ο χρόνος προετοιμασίας της παραγγελίας σας για τα προσκλητήρια γάμου βάπτισης είναι 15 ημέρες (δεν περιλαμβάνεται ο χρόνος αποστόλής των προϊόντων).

Πως μπορώ να δω το τελικό προσχέδιο του προσκλητηρίου που έχω παραγγείλει ;

Μετά την παραγγελία σας θα σας αποσταλεί email με την αναλυτική παραγγελία σας. Στην συνέχεια σε 3 εργασίμες μέρες θα παραλάβεται ένα email με έναν σύνδεσμο (link) στο email σας που θα σας μεταφέρει στο κατάστημά μας για να δείτε και να επιβεβαιώσετε το τελικό προσχέδιο. (αν υπάρχει κάποια διόρθωση τότε κάντε αποστολή διορθώσεων μόνο). Αφού επιβεβαιώσετε το τελικό προσχέδιο τα προϊόντα σας περνάνε στο στάδιο της παραγωγής.

Μπορώ να παραγγείλω δείγματα προσκλητηρίων ;

Στο ηλεκτρονικό κατάστημά μας προσπαθούμε πάντα να παρέχουμε οσό το δυνατόν λεπτομερείς πληροφορίες και καθαρές φωτογραφίες σχετικά με τα προϊόντα μας. Για περισσότερες διευκρυνίσεις μπορείτε να ενημερωθείτε και τηλεφωνικά στο τηλέφωνο (εξυπηρέτηση πελατών) : 693 189 4678

Ποιοί είναι οι τρόποι παράδοσης της παραγγελίας μου.

Οι τρόποι παράδοσης των προιόντων είναι οι εξής:

 Παραλαβή από το κατάστημα
 Αποστολή με εταιρία courier ή μεταφορική εταιρία.

Θα ενημερωθώ για την αποστολή της παραγγελίας μου;

Αμέσως μόλις αποσταλλεί η παραγγελίας σας, θα ενημερωθείτε τηλεφωνικά ή με email. Ακόμα μπορούμε να σας ενημερώσουμε για τον αριθμό φορτωτικής με τον οποίο μπορείτε να αναζητήσετε τα προϊόντα σας.

Οδηγίες για το κατάστημα
Liquid error (snippets/cart-drawer line 228): product form must be given a product

Τι ψάχνετε;


Δημοφιλείς αναζητήσεις:  Προσκλητήρια βάπτισης  Προσκλητήρια γάμου  Σαφάρι  Ουράνιο τόξο  Ηλεκτρονικά προσκλητήρια βάπτισης  Ηλεκτρονικά προσκλητήρια γάμου  Ταξίδι