ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ – INVIART ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ website
ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΓΑΜΟΥ & ΒΑΠΤΙΣΗΣ Προσκαλέστε φίλους & Συγγενείς με ΣΤΥΛ!! ΝΕΟ!!!

Σε όλα τα πρoϊόντα περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ

Η εταιρία ΙNVIART ιδρύθηκε το 2004 με ένα και μοναδικό σκοπό:

Να δημιουργήσουμε την δική μας ξεχωριστή συλλογή προσκλητηρίων γάμου & βάπτισης που να μην μοιάζει με καμία άλλη από τις υπόλοιπες της αγοράς. Για να πετύχει αυτό το εγχείρημα πρέπει αναγκαστικά να βασιζόμαστε διαρκώς σε μία και μόνο λέξη….Πρωτοτυπία.

Η πρωτοτυπία είναι μια λέξη σύνθετη….και χρειάζονται πολλά συστατικά για να πετύχεις κάτι πραγματικά πρωτότυπο.Δεν είναι μόνο ιδιαίτερο το χαρτί, η ποιότητα του ή η υφή του… αλλά και ο τρόπος που θα το διπλώσεις, ο τρόπος που θα το κόψεις και θα το επεξεργαστείς.

Έτσι κάθε ιδέα που έχουμε, αποτυπώνεται σε αυτό με τρόπο ιδιαίτερο, με κοπτικά που είναι μοναδικά με λεπτομέριες στην σχεδίαση που κάνουν την διαφορά και με χρώματα που δένουν αρμονικά μεταξύ τους και δίνουν το αποτέλεσμα ΙΝVIART. Κάθε τι που σχεδιάζουμε πρέπει να υπηρετεί στον μεγαλύτερο δυνατόν βαθμό τις ανάγκες των πελατών μας. Γι’αυτό το λόγο, αυτό που χαρακτηρίζει την συλλογή των προσκλητηρίων ΙNVIART είναι η ιδιαίτερη έμφαση που δίνουμε στο σχεδιασμό των προσκλητηρίων μας έτσι ώστε να μπορούν να προσαρμόζονται σε διάφορα σχήματα & μεγέθη, σε ιδιαίτερα κοπτικά, σε 3D λεπτομέριες, σε ποικιλία χρωματικών παραλλαγών όπως και επίσης σε ποικιλία οικονομικών τιμών, κάνοντας έτσι την επιλογή των πελατών μας πιο εύκολη χωρίς περιορισμούς στο σχέδιο, την ποιότητα και την πρωτοτυπία.

Τέλος, σας προτείνουμε να κάνετε ένα περίπατο στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και να ανακαλύψετε από την συλλογή μας: Κλασικά προσκλητήρια γάμου, Μοντέρνα προσκλητήρια γάμου, Χειροποιήτα προσκλητήρια γάμου, Προσκλητήρια γάμου και βάπτισης επίσης και Πρωτότυπα & οικονομικά προσκλητήρια βάπτισης για αγόρι – κορίτσι – Δίδυμα που συνοδέυονται από ολοκληρωμένες προτάσεις θεματική διακόσμησης όπως: Βιβλίο ευχών, Ευχαριστήριες κάρτες, Σουπλα, Σουβέρ, Αυτοκόλλητα γραμματόσημα, Καρτελάκια τραπεζιών, Λίστα φαγητού, Αυτοκολλητάκια κτλ.

Βρείτε αυτό που ταιριάζει σ’ έσας και εντυπωσιάστε ευχάριστα τους καλεσμένους σας.

Οδηγίες για το κατάστημα
Liquid error (snippets/cart-drawer line 228): product form must be given a product

Τι ψάχνετε;


Δημοφιλείς αναζητήσεις:  Προσκλητήρια βάπτισης  Προσκλητήρια γάμου  Σαφάρι  Ουράνιο τόξο  Ηλεκτρονικά προσκλητήρια βάπτισης  Ηλεκτρονικά προσκλητήρια γάμου  Ταξίδι